Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@13:37:24 GMT

توصیه‌هایی برای سفر با اتوبوس در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۷۲۰۹

توصیه‌هایی برای سفر با اتوبوس در دوران کرونا

در طول همه‌گیری کرونا بیشتر مردم برای سفر‌های داخلی یا بین‌شهری به خرید بلیط اتوبوس پناه آوردند چون این وسیله نقلیه اغلب نسبت به قطار یا هواپیما خلوت‌تر و ضدعفونی‌کردن آن بعد از هر سفر آسان‌تر بود. اما این امنیت تنها در صورتی تکمیل می‌شود که مردم قبل از خرید بلیط اتوبوس، نکات مهم سفر با این وسیله نقلیه در دوره همه‌گیری را بدانند و با وسواس زیاد به تک‌تک آنها عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه، توصیه‌هایی را باهم مرور می‌کنیم که رعایت‌شان در دوران کرونا به شما کمک می‌کند سفر ایمن‌تری با اتوبوس داشته باشید.

۱. ماسک و ضدعفونی کننده را فراموش نکنید

می‌توانید یک سفر طولانی را بدون تلفن همراه خود تصور کنید؟ اگر تلفنتان را فراموش کنید، باز هم به سفرتان ادامه می‌دهید؟ یا برمی‌گردید و آن را برمی‌دارید؟ ماسک و ضدعفونی‌کننده هم درست به‌اندازه تلفن همراه شما اهمیت دارند، حتی اگر واکسن زده باشید. فراموش نکنید که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. دنبال ماسکی باشید که به‌خوبی روی بینی، دهان و چانه شما قرار بگیرد.

پوشیدن دو ماسک و ضدعفونی مکرر دست‌ها احتمال ابتلا به این ویروس را تا حد زیادی کم می‌کند. اگر هم از ماسک‌های سه‌لایه یا ماسک‌های N-۹۵ استفاده کنید که چه بهتر! پس یادتان نرود خرید بلیط اتوبوس آخرین مرحله نیست. قبل از شروع سفر بعدی خود با اتوبوس، به‌غیر از تلفن همراه، موارد ضروری دیگر را فراموش نکنید.

۲. حواستان به سطوح باشد

با شروع همه‌گیری کرونا بسیاری از هنجارهای سفر تغییر کرده‌اند. در این دوره رعایت یک‌سری موارد ضروری مثل خوردن میان‌وعده، داشتن ماسک اضافی، اسپری ضدعفونی‌کننده محافظ پوست و دستمال مرطوب کمک می‌کند در طول سفر ایمن بمانید. قبل از آنکه بنشینید، سطوح اطراف را خوب ضدعفونی کنید و دستانتان را مدام با اسپری ضدعفونی کننده تمیز نگه دارید. همچنین اگر در طول سفر ماسکتان به هر دلیلی آلوده شده، از ماسک جدید خود استفاده کنید.

تا جایی که می‌توانید به سطوح اتوبوس نچسبید چون ویروس کرونا روی سطوح فلزی زنده می‌ماند؛ اما اگر به‌ناچار دسته صندلی را لمس کردید، از یخچال اتوبوس چیزی برداشتید یا دکمه‌های گرمایش و سرمایش بالای سرتان را فشار دادید، بلافاصله پس از آن دستان خود را با الکل تمیز کنید. در طول این دوره سیستم‌های حمل‌ونقل تلاش‌های بسیاری در راستای تمیز‌کردن و ضدعفونی کردن واگن‌های قطار و اتوبوس‌ها انجام می‌دهند، اما شما تا حد امکان مراقب خودتان باشید.

۳. سبک سفر کنید

هرچه تعداد چمدان‌های کمتری داشته باشیم، کمتر در معرض آلودگی سطوح مختلف قرار می‌گیریم. پیشنهاد می‌کنیم در این دوره در برابر وسوسه برداشتن همه‌چیز مقاومت کنید و سبک‌تر چمدان ببندید تا لازم نباشد چرخ‌دستی‌ها و ساک‌های سنگین را مدام روی زمین بکشید یا این‌طرف و آن‌طرف بگذارید. در صورت امکان، هزینه بلیط را به‌صورت اینترنتی پرداخت کنید تا میزان جابه‌جاشدن وجه نقد هم به حداقل برسد.

۴. از خانه میان‌وعده و آب بردارید

قبل از آنکه عازم سفر اتوبوسی خود شوید، لابه‌لای وسایلتان مقداری تنقلات و آب بگذارید. از یک سمت، خوردن غذای سرخ‌کردنی یا تند قبل از سفر یا در طول آن ممکن است باعث ناراحتی شدید معده شود و خاطره خوش سفر را برایتان تلخ کند. از سوی دیگر هیچ‌وقت به کیفیت غذاهای بین‌راهی اعتماد نکنید، به‌ویژه در دوره کرونا. شما نمی‌دانید این غذاها به‌دست چه کسی تهیه شده و چقدر تمیز است.

۵. یک هندزفری یا هدفون بردارید

کرونا به‌کنار، هندزفری و هدفون از واجبات‌ سفر محسوب می‌شوند، به‌ویژه برای سفرهای اتوبوسی که سروصدای هم‌سفرها نزدیک‌تر و واضح‌تر است. از سوی دیگر با داشتن هندزفری لازم نیست هر بار برای پاسخ به تماس‌ها تلفن‌تان را بیرون بیاورید و لمس کنید.

۶. در شلوغی سفر نکنید

موقع خرید بلیط اتوبوس سعی کنید سفرهای خود را به روزهای خلوت‌تر مثل وسط هفته و یا صبح و قبل از ساعت شلوغی عصر موکول کنید. اگر به سلامتی خود اهمیت می‌دهید، از سفر با اتوبوس‌های شلوغ با بیش از ۱۰ الی ۱۵ مسافر خودداری کنید؛ اما اگر چاره‌ای جز سفر با اتوبوس شلوغ ندارید، در صورت امکان مسیر حرکت را تغییر دهید. شاید مسیرتان کمی دورتر شود، اما اگر اتوبوس خلوتی پیدا کنید، سفر امن‌تری پیش رو خواهید داشت.

نکته دیگری که دقت به آن خالی از لطف نیست، بررسی رفتار مسافران اتوبوس است. بین اتوبوسی که مسافرانش ساکت‌ و آرام گوشی موبایل خود را چک می‌کنند و اتوبوسی که مسافران آن مدام در حال صحبت هستند، به‌نظر شما کدام‌یک امن‌تر است؟

۷. به سیستم تهویه و جریان هوای اتوبوس دقت کنید

کووید ۱۹ یک بیماری تنفسی است یعنی هرچه افراد بیشتری در یک فضای بسته نفس بکشند، سرفه کنند و باهم حرف بزنند، احتمال ابتلا به این ویروس بیشتر می‌شود.

۸. صندلی خود را درست انتخاب کنید

زمان رزرو بلیط اتوبوس یا خرید اینترنتی بلیط اتوبوس دقت کنید که نشستن کنار صندلی‌های رزروشده به‌ویژه صندلی‌های کنار راهرو خطر بیشتری دارد. هر بار که اتوبوس توقف می‌کند، مسافران برای خروج از این راهروها عبور می‌کنند و جزو مناطق پرتردد این وسیله نقلیه محسوب می‌شود.

فراموش نکنید که خطر ابتلا به کرونا در سفرهای طولانی بیشتر می‌شود. حتی برای کسانی که چند ردیف دورتر از بقیه مسافران می‌نشینند. طوری بنشینید که بین شما و مسافر بعدی حداقل یک صندلی خالی باشد.

پاسخ به یک سؤال:‌ سفر با اتوبوس ایمن‌تر است یا سایر وسایل نقلیه؟

شاید پس از خرید بلیت اتوبوس این فکر ذهن شما را درگیر کند که شاید اگر با وسایل نقلیه دیگری سفر کنید، برای شما امن‌تر باشد. برای همین در این بخش میزان امنیت بقیه وسایل نقلیه بین‌شهری را جداگانه بررسی می‌کنیم.

۱. سفر با هواپیما

برای مسافرانی که به کرونا مبتلا نیستند، خطر ابتلا به ویروس در هواپیما بسیار کم است. هوای هواپیما از فیلتری عبور می‌کند که بیشتر ویروس‌ها و میکروب‌ها را از بین می‌برد. از طرفی مهمانداران هواپیما کلیه ملزومات ایمنی از جمله ماسک و دستمال و اسپری ضدعفونی‌کننده را در اختیار مسافران قرار می‌دهند. به‌علاوه اگر می‌بینید شخصی در نزدیکی شما سرفه می‌کند یا بیمار به نظر می‌رسد، فضای هواپیما به‌قدری جادار هست که بتوانید از مهماندار بخواهید صندلی شما یا آن شخص را عوض کند.

۲. سفر با خودرو شخصی

در طول سفر با خودرو شخصی باید بنزین بزنید. این یعنی باید پمپ‌بنزین و صفحه‌کلید کارت‌خوانی را لمس کنید که قبل از شما افراد زیادی آن‌ را لمس کرده‌اند. البته می‌توانید از دستکش یک‌بار‌مصرف استفاده کنید یا تمام سطوحی که لمس می‌کنید و دست‌های خود را ضدعفونی کنید، اما هرچه کمتر در معرض تماس با این سطوح باشید، بهتر است.

۳. سفر با تاکسی بین‌شهری

کسانی که خودرو شخصی ندارند و تاکسی را برای سفر یا رفت‌و‌آمدهای خود انتخاب می‌کنند، باید کمی بیشتر مراقب باشند. البته شبکه‌ تاکسی‌رانی با کم‌کردن تعداد مجاز مسافران در هر سرویس و الزامی‌کردن استفاده از ماسک و ضدعفونی‌کردن مرتب فضای خودرو، سعی دارند میزان نشر ویروس را به‌حداقل برسانند. از آنجایی که فضای خودرو از اتوبوس کوچک‌تر است، توصیه می‌کنیم برای ایمنی راننده و سایر مسافرین، اگر احساس بیماری کردید، سفر خود را لغو کنید یا سوار تاکسی نشوید. حتی اگر سالم هستید، عقب بنشینید تا فاصله‌ای بین شما و راننده وجود داشته باشد. از ماسک پارچه‌ای استفاده کنید و دست‌هایتان را در اسرع وقت بشویید.

۴. سفر با قطار

درباره سفر با قطار، موارد ذکرشده در سفر با اتوبوس صادق است. البته قطار نسبت به اتوبوس ایمن‌تر است، به‌‌شرط آنکه از کوپه خود جز در موارد ضروری خارج نشوید و تعداد هم‌سفران‌تان در کوپه هم نصف حالت عادی باشد.

کلام آخر

این اقدامات احتیاطی سفرهای اتوبوسی را در طول دوره کرونا امن‌تر می‌کند و کمک می‌کند خیلی زود به حالت عادی برگردیم. قبل از خرید بلیط اتوبوس وضعیت شیوع کووید ۱۹ در شهر مقصد را بررسی کنید و در صورت زیاد بودن آمار ابتلا، مدتی سفرتان را به‌تعویق بیندازید، به‌ویژه اگر بیشتر از ۶۰ سال دارید یا به‌خاطر شرایطی مثل بیماری قلبی یا دیابت، بیشتر در معرض خطر هستید.

نکته مهمی که پیش از هرچیز باید در نظر بگیرید، پرهیز از مراجعه حضوری برای خرید بلیط است. خرید آنلاین بلیت اتوبوس به‌وسیله ابزارهایی مانند اسنپ تریپ اتوبوس گزینه بهتر و ایمن‌تری است. 

در انتها توصیه می‌کنیم سفرهای اجباری را با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی تا حد امکان ایمن کنید تا نه خودتان آسیب ببینید و نه به هم‌سفرهای خود آسیب بزنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان کفاره روزه فطریه نادر طالب زاده دعای روز بیست و هشتم رمضان روز ملی خلیج فارس خرید بلیط اتوبوس سفر اسنپ تریپ ویروس کرونا خرید آنلاین بلیت اتوبوس رپرتاژ آگهی ماه رمضان کفاره روزه فطریه نادر طالب زاده دعای روز بیست و هشتم رمضان روز ملی خلیج فارس خرید بلیط اتوبوس ماسک و ضدعفونی ضدعفونی کننده سفر با اتوبوس استفاده کنید فراموش نکنید برای سفر ایمن تر امن تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران گفت: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آن‌ها باعث شده که خیلی از آن‌ها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستار فعال در ایران است.

با آن که کشور با کمبود ۱۰۰ هزار پرستار مواجه است، وزارت بهداشت حاضر نیست حدود ۲۰ هزار پرستارِ طرحی را که طرح خود را گذرانده‌اند و در دوره کرونا نیز سنگ تمام گذاشتند، به کار گیرد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: پرستاری، یکی از مهم‌ترین مشاغل است که مستقیما با سلامت و جان مردم سر و کار دارد اما مشکلات شغلی و معیشتی این گروه که هر سال تنها وعده بهبود آن از سوی مسئولان داده می‌شود، طاقت پرستاران را بریده است.

ساعت‌های کاری زیاد، حجم سنگین کار، شیفت‌ها و اضافه‌کاری‌های اجباری‌ و با دستمزد اندک، فرسایشی بودن این شغل، اجرا نشدن قوانین اصلاح حقوق و مزایا، تاخیرهای همیشگی در پرداخت معوقه‌ها، کارانه های زیر یک میلیون تومان و حقوق‌های ناچیز ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومانی موجب شده که خیلی از پرستاران با وجود علاقه به حرفه‌شان و با این که در این زمینه تحصیلات و دانش دارند، عطای این شغل را به لقایش ببخشند.

طی سال‌های اخیر شاهد چندین موج مهاجرت پرستاران از کشور و یا تغییر شغل آنها بوده‌ایم. مشکلات شغلی پرستاران تا حدی طاقت‌فرسا شده که این روزها مدام خبر استعفای دسته جمعی آنها از مراکز درمانی را می‌خوانیم و می‌شنویم. هفته گذشته بود که ۴۳ نفر از پرستاران اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان شهدای تجریش تهران استعفای دسته‌جمعی دادند. اواخر فروردین هم ۲۲ پرستار بیمارستان تخصصی طالقانی چالوس به صورت گروهی استعفا دادند. به این لیست باید پرستاران بیمارستان طالقانی آبادان و چند مرکز درمانی یزد را هم اضافه کرد که استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته خبرساز شد. اتفاقی که در یک‌ سال گذشته بارها در مراکز درمانی مختلف رخ داد.

۲۰ هزار پرستار طرحیِ بلاتکلیف

سوی دیگر این ماجرا پرستارانی هستند که دوره طرح خود را در دوران پاندمی کرونا گذراندند و وزارت بهداشت نیز قول جذب و استخدام آنها را داد، اما بعد از فروکش کردن کرونا به وعده‌های خود عمل نکرد و آنها را به حال خود رها کرد. پرستارانی که جان خود را کف دست گرفتند و حتی تعداد زیادی از آنها به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران در گفتگویی به این موضوع اشاره می‌کند که با وجودِ کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، وزارت بهداشت حاضر نیست ۲۰ هزار پرستار را که طرح خود را در دوره کرونا گذرانده‌اند و به پرستاران طرحی شناخته می‌شوند، جذب کند.

علوی می‌گوید: این پرستاران در دوره مخوف کرونا ایثار کردند و به جامعه خدمت کردند. آنها می‌توانستند طرح‌شان را به تعویق بیندازند اما ازخودگذشتگی کردند و طرح خود را زودهنگام شروع کردند که کارها روی زمین نماند. ما تعداد زیادی دانشجوی ترم ۸ داشتیم که درس‌شان تمام‌نشده، طرح‌شان را شروع کردند و در دل کرونا رفتند.

پرستارانی که با سابقه ۲۰ ساله، شرکتی هستند

در دوره کرونا تعدادی از پرستاران به تازگی طرح خود را به اتمام رسانده بودند، اما مسئولان با دادن فراخوان و بستن قرادادهای کوتاه‌مدت ۶ ماهه و وعده استخدام و تامین امنیت شغلی، آنها را هم نگه داشتند. چون بیمارستان‌ها به شدت دچار کمبود نیرو بود. این را علوی می‌گوید و ادامه می‌دهد: وعده‌ها باعث شد که خیلی از پرستارها با وجود اتمام طرح‌شان ماندند و کار کردند. اما بعد از پاندمی کرونا با کم‌لطفی و بی‌مهری مسئولان مواجه شدند.

این فعال صنفی پرستاران می‌گوید: ما الان حدود ۲۰ هزار نیروی پرستار کارکشته داریم که ۴ سال درس خوانده‌اند و برادری خود را هم در بحران کرونا ثابت کردند، اما وزارت بهداشت آنها را به کار نمی‌گیرد. در این میان پرستارانی هم داریم که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، اما هنوز شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند.

از تغییر شغل تا مهاجرت به کشورهای عربی

میانگین حقوق پرستاران با در نظر گرفتن سابقه فعالیت آنها بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. این را فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید و ادامه می‌دهد: پرستاران باید چند جا کار کنند تا بتوانند زندگی خود را بگذرانند. خیلی از آنها هم تغییر شغل داده‌اند؛ در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند، آنلاین‌شاپ زده‌اند و ... . فقط هم معیشت پرستاران مشکل ندارد. ما همکار پزشک داریم که هنوز پروانه مطب خود را نگرفته و بعد از شیفت درمانگاه مسافرکشی می‌کند.

علوی می‌گوید: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آنها باعث شده که خیلی از آنها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.

او می‌گوید: متاسفانه پرستارانِ کشورهای حاشیه خلیج فارس را ایران دارد تامین می‌کند. چون الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم و خودمان دچار کمبود باشیم. مساله این است که کمبود پرستار در نهایت به سلامت مردم آسیب می‌زند. نه به کس دیگری.

هر ساعت اضافه‌کاری ۱۵ هزار تومان!

قانون تعرفه خدمات پرستاری، یکی از قوانین اصلاح حقوق پرستاران بود که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسید اما هرگز عملیاتی نشد. تا این که در سال ۱۴۰۰ خود مقام معظم رهبری ورود کردند. با این حال این قانون هرگز به سرانجام نرسید. فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: این قانون که گفته می‌شود اجرایی شده، با چیزی که در شیوه‌نامه آن آمده است، خیلی تفاوت دارد. درواقع فقط دارند کارانه ادوار قبل را به اسم تعرفه خدمات پرستاری پرداخت می‌کنند. الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم

علوی توضیح می‌دهد: تعرفه خدمات پرستاری، یک قانون است که ده‌ها بار از سوی خود حاکمیت ضمانت اجرایی گرفته است. مقام معظم رهبری بارها در روزهای پرستارِ سال‌های مختلف به مسئولان تاکید کردند که این قانون را اجرا کنند. با این حال این قانون هنوز اجرا نشده است. یکی از تاکیدهای رهبری این بود که: «با کادر سلامت ایام کرونا نباید مانند کارگر فصلی رفتار شود.» اما متاسفانه وزارت بهداشت دقیقا فصلی برخورد کرد و بعد رفع نیازش در دوره کرونا به آنها گفت: «به سلامت»!

به گفته علوی، هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی در ماه، باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری آنها فقط ۱۵ هزار تومان است! آیا این مبلغ با این حجم از فشار کار و فرسایشی بودن این شغل عادلانه است؟ این نشان می‌دهد که نظام پرداخت وزارت بهداشت نیاز به بازنگری جدی دارد.

لزوم احیای قانون حمایت از مدافعان سلامتِ ایام کرونا

وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که در سال ۱۴۰۳ قصد استخدام ۲۵ هزار نیرو را دارد. در این میان، تعدادی از فعالان صنفی پرستاری در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری از او خواسته‌اند که برای حل مشکل شغلی پرستاران، طرح استفساریه‌ای به مجلس ارائه دهد و این استفساریه پس از دریافت موافقت مجلس، به وزرات بهداشت ابلاغ شود و دستور دهد که وزارت بهداشت از منابع مالی خود، پرستاران طرحی را به کارگیری کند. هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی، ماهانه باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری فقط ۱۵ هزار تومان است!

علوی می‌گوید: وزارت بهداشت هم توان اجرایی این کار را دارد و هم پولش را. حتی اصرار داریم که این استفساریه در لایحه بودجه سالانه هم گنجانده شود. اگر این اتفاق رخ دهد، گام بزرگی در جهت کاهش مشکلات جامعه پرستاری برداشته خواهد شد.

این فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: درضمن ما قانونی داریم که در دوران کرونا به نام قانون "حمایت از ایثارگران و مدافعان سلامت در ایام کرونا" که در ستاد ملی کرونا وضع شد. خواسته ما احیای این قانون است. البته بدون برگزاری هیچ آزمونی برای پرستاران. آزمون این نیروها همان کرونا بود و نیاز نیست دوباره در آزمونی شرکت کنند. حتی اگر مهارت نداشتند، در دوره کرونا کاملا کارآزموده و کارشناس شدند و اتفاقا الان به درد دسیستم می‌خورند.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است